Home » NK VRBOVSKO  »  Završena je još jedna sezona naših najmlađih – NK VRBOVSKO
Završena je još jedna sezona naših najmlađih – NK VRBOVSKO
Završena je i još jedna sezona naših najmlađih. Možemo reći ove godine i rezultatski jako uspješna, iako smatram osobno da rezultat u dobi te djece je najmanje bitan, već je bitno da uživaju u onome što nauče. Vratit ću se na same početke ove priče koja je počela prije dvije sezone, gdje smo u klubu zatekli 12 do 13-ero djece. Kada su se uređivale prostorije kluba, mnogo njih se pitalo, za koga se to radi? Gdje je budućnost kluba? Dolaskom novog predsjednika, koji je nama dao šansu da probamo skupiti što više djece u naš klub, stvari su se promijenile na bolje. Evo, dan danas, naš klub broji preko 50ero djece sa područja grada, što je na ponos nama trenerima i upravi kluba jer toliki broj djece nikad nije bio u našem klubu. Imamo selekciju starijih pionira koja je ove godine napravila ogroman iskorak te smo se do zadnjega kola borili sa Klanom za naslov prvaka, dok smo prošle godine bili medu loše plasiranim ekipama, ali sav mukotrpan rad koja su ova djeca prošla, ove sezone je došla na naplatu i na tome im čestitam, i meni osobno je čast biti dio tog kolektiva.

Od jeseni ćemo osnovati još jednu selekciju mlađih pionira koja će se također natjecati. Ja osobno završavam na akademiji za trenera u Kostreni a od ljeta nam se školuje i još jedan trener! Dakle radimo na svemu da bi naša djeca imala što bolje uvjete da uživaju, da se socijaliziraju i da nauče što im sport nosi, jer i kroz sport stječu i odgovornost i odgoj i motoričke sposobnosti i mnoga prijateljstva. Sada smo i na kraju sezone u organizaciji sa roditeljima, predsjednikom kluba i članovima uprave, napravili cjelodnevno druženje za svu djecu koja su članovi Nk Vrbovskog i odigrala se utakmica između roditelja i starijih pionira, iako je 20ak djece propustilo druženje zbog obaveza, svejedno je odaziv bio popriličan. Na kraju krajeva, djeca su to najviše zaslužila, za svoj rad i trud, jer imamo iznimno talentiranu generaciju starijih pionira, kao što ima potencijala i u mlađoj selekciji. Za kraj priče, samo malo treba vjerovati u našu djecu, samo mali kotačić treba da se nešto pokrene, i eto nogomet u Vrbovskom opet diše.

Hvala Gradu Vrbovskom, hvala gradonačelniku, hvala svim roditeljima naše djece kao i našem Predsjedniku kluba i ostalim članovima NK Vrbovskog. Sve za Vrbovsko, Vrbovsko ni za šta!

Kristijan Dragović, trener pionira

NK Vrbovsko

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)