Home » Kultura  »  Susret umirovljenika – Lukovdol 2022.
Susret umirovljenika – Lukovdol 2022.

Lukovdol, kao poznato naselje i rodno mjesto našeg pjesnika Ivana Gorana Kovačića ovoga puta pokazao se kao odličan domaćin za Susret članova Udruge umirovljenika „Vrbovsko-Lukovdol“. U subotu, 04.06. održan je susret umirovljenika koji je uključivao redovnu skupštinu, kulturno-dramski program, domjenak i druženje. Program je obilježio nastup KUD-a „Frankopan“ Severin na Kupi, a polaganjem cvijeća na grobu Ivana Gorana Kovačića odana je počast pjesniku, njegovom opusu i kulturnom značaju za lokalnu zajednicu. Za kraj uslijedilo je druženje sudionika uz ples i domjenak.

Dodatno, ove godine u suradnji s Udrugom umirovljenika Grada Delnice, organizirane su radionice o zdravlju, informatici, o pravima umirovljenika, a bila je organizirana i dramska radionica sa sekcijom KUD „Frankopan“ iz Severina na Kupi pod vodstvom profesorice Ive iz Zagreba.

Ovim putem Umirovljenici Grada Vrbovskog žele pozvati sve zainteresirane udruge umirovljenika koje djeluju na području grada, Gorskog kotara, Primorsko-goranske županije ali i šire, na dolazak i sudjelovanje u budućim druženjima i aktivnostima.

Kako je to bilo u subotu, 4. lipnja pogledajte u fotografijama:

Autor: Udruga umirovljenika „Vrbovsko-Lukovdol“

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)