Home » Nekategorizirano  »  Potpisani Ugovori o financiranju javnih potreba u društvenim djelatnostima Grada Vrbovskog za 2023. godinu vrijedni 91.965,00 €
Potpisani Ugovori o financiranju javnih potreba u društvenim djelatnostima Grada Vrbovskog za 2023. godinu vrijedni 91.965,00 €

Temeljem raspisanog Javnog natječaja za predlaganje programa javnih potreba u društvenim djelatnostima Grada Vrbovskog za 2023. godinu, potpisani su Ugovori s prijaviteljima iz područja:

  • Kulture u vrijednosti od : 35.255,00 €
  • Sporta u vrijednosti od :   51.090,00 €
  • Socijalne skrbi u vrijednosti od : 5.620,00 €
Sveukupno: 91.965,00 €

Sredstva su raspodijeljena temeljem rezultata Javnog natječaja čiji pregled je dostupan u objavljenoj tablici na službenim web stranicama Grada Vrbovskog „Pregled odobrenih programa/projekata javnih potreba u društvenim djelatnostima Grada Vrbovskog za 2023. godinu“. Podržane su aktivnosti ustanova, udruga, klubova, organizacija, vjerskih organizacija i fizičkih osoba koje obavljaju djelatnost iz područja predškolskog odgoja, obrazovanja i znanosti, kulture, sporta i socijalne skrbi, kao i vjerske zajednice, sveukupno 41 projekt čije djelovanje pridonosi općem dobru i interesu Grada Vrbovskog.

Ugovori su potpisani u novom objektu Grada Vrbovskog, „Kući Bogoljuba Mancea“. Nazočne predstavnike „Udruga“ pozdravili su   gradonačelnik Dražen Mufić , pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Marina Tonković i stručna suradnica Tatjana Kušić. Isti su u obraćanju naglasili kako je više pažnje potrebno posvetiti prilikom ispunjavanja prijavnih obrazaca natječaja te se pridržavati propisanih rokova podnošenja izvješća. Pohvalili su   rad Udruga kroz koji se   promiče Grad Vrbovsko, osnažuje kultura , a posebno rad s mladima. Udruge su pozvane da se uključe u projekte i manifestacije Grada Vrbovskog te da o svojim aktivnostima oglašavaju u časopisu i portalu „Volim Vrbovsko“.

Nakon potpisivanja Ugovora organiziran je obilazak prostorija „Kuće Mance“ sačinjenih od više polivalentnih dvorana, prostorija pogodnih za organiziranje različitih događanja, manifestacija, radionica, te edukativnih predavanja. Prilikom obilaska predstavnicima Udruga prezentirane su mogućnosti i uvjeti korištenja istaknutih prostorija, te su isti pozvani da ih koriste s ciljem unaprijeđena društvenog života lokalne zajednice.

Grad Vrbovsko

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)