Home » Nekategorizirano  »  Konstituirano Vijeće srpske nacionalne manjine Grada Vrbovskog
Konstituirano Vijeće srpske nacionalne manjine Grada Vrbovskog

U prostorijama Gradske uprave, u srijedu, 21. lipnja 2023. godine, održana je konstituirajuća sjednica Vijeća srpske nacionalne manjine u Gradu Vrbovskom. Sukladno Zakonu o izboru vijeća i predstavnika nacionalnih manjina konstituirajuću sjednicu sazvao je gradonačelnik Dražen Mufić.

Nakon pročitane Odluke o konačnim rezultatima izbora za Vijeće srpske nacionalne manjine u Gradu Vrbovskom koji su održani 07. svibnja 2023. godine, proveden je postupak za izbor predsjednika i zamjenika predsjednika Vijeća koji je vodio predsjedavajući Đorđe Busić.

Za predsjednika Vijeća srpske nacionalne manjine  Grada Vrbovskog izabran je Milan Vukelić, a za njegovog zamjenika izabrana je Anđelka Mamula.

Đorđe Busić čestitao je izabranim predsjedniku i zamjenici predsjednika, zaželio puno uspjeha u radu.

Gradonačelnik Dražen Mufić također je čestitao izabranima te je iskazao nadu da će rad Vijeća srpske nacionalne manjine biti u obostranu korist.

U Vijeće srpske nacionalne manjine u Gradu Vrbovskom izabrani su: Đorđe Busić, Petar Mamula, Milan Vukelić, Dejana Draganović, Ilija Trbović, Anđelka Mamula, Milan Mamula, Dejan Jezdić, Nedeljko Kovačić, Jovan Trbović, Đuro Stipanović, Goran Dokmanović, Nevenka Mraković, Dragan Stipanović i Vaso Stipanović.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)