Home » Nekategorizirano  »  Čestitka povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja
Čestitka povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja

S ponosom se i nakon 28 godina prisjećamo oslobodilačke vojnoredarstvene operacije Oluja kojom je uspostavljen ustavnopravni poredak nad dotad okupiranim dijelom hrvatskog teritorija, a u kojoj su doprinos dali i brojni naši sugrađani.

Oluja je značila kraj četverogodišnjih ratnih strahota iz kojih je Hrvatska, unatoč brojnim žrtvama i razaranjima, izašla kao pobjednica. Time je uspješno okončana mukotrpna borba brojnih hrvatskih naraštaja za slobodnu i demokratsku Hrvatsku koja prihvaća sve različitosti i suočava se sa svim suvremenim izazovima. Naša je trajna zadaća mladim naraštajima prenositi istinu o Domovinskom ratu, snazi i odlučnosti kojom su branitelji pod vodstvom prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana izborili hrvatsku slobodu i neovisnost.

Zato s poštovanjem i zahvalnošću danas odajemo počast svim hrvatskim braniteljima, a posebno onima koji su položili svoje živote na oltar Domovine. Na nama je odgovornost i obveza da čuvamo ono što imamo i da se njihova žrtva nikad ne zaboravi. Iskrene čestitke povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, obiteljima poginulih branitelja, svim braniteljima i svim građankama i građanima Vrbovskog upućuje gradonačelnik Dražen Mufić, dipl. ing. sa suradnicima!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)